Moderne formspråk og solid håndverk

 

Nye Brekstad barneskole i Ørland Kommune er tilrettelagt for både lek og læring. Prosjektet var en av fjorårets største leveranser for Fosseng Treindustri.

Høsten 2018 åpnet nye Brekstad barneskole i Ørland Kommune. Skolen har 225 elever fordelt på 1 - 7 trinn, og prosjektet utgjør et areal på hele 4600 m². – Fosseng Treindustri har stått for leveranser av både trapper, amfier, dekorvegger, rekkverk, listverk og foringer, forteller Bjørn Strand, daglig leder i Fosseng Treindustri.

Vi er strålende fornøyd med trearbeidene, både når det gjelder estetikk og funksjon. Barna bruker «hulen» og amfiene flittig i leken
— Johannes Killingbergtrø, Rektor

Sentralt i bygget ligger et atrium som også brukes til SFO. Her finner man dekorvegger med spiler tilvirket i oljet furu, samt trapp og håndlister til rekkverk i oljet heltre eik. – Dette er et rom med mange funksjoner i løpet av skoledagen, og den fem meter brede trappen som er lokalisert midt i rommet er bygd med tanke på både forflytning og opphold, forteller Strand.

breksted_skole (17).jpg

Alle baserom har dekorvegger med spiler, som motvirker dårlig akustikk, og et amfi som brukes i undervisningen. I auditoriumet spiller treverket på lag med eksponerte betongvegger. Amfiet er tilvirket i oljet heltre av eik, og på veggene er det dekorelementer i oljet furu. – Estetisk står trearbeidene bra til resten av materialene som er brukt i bygget. Vi er strålende fornøyd med arbeidet som er gjort av Fosseng Treindustri. Dette er kvalitetsarbeid, konkluderer rektor Johannes Killingbergtrø.

 
 
 
Bjørn-Strand-web.png

Spør Bjørn om spesialproduksjon!

Etter 35 års erfaring har vi noen ess i ermet, som vi selvfølgelig deler med deg. Vi har gode tips og råd på funksjon, materialvalg og overflatebehandling.

Ring Bjørn på 975 95 007 for en hyggelig prat!

 
Snopp Designbyrå